Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Θεωριες φορολογιας !


    Ο μαγαζάτορας στη Ύδρα που δεν έκοψε καμία απόδειξη και πλήρωσε 0 φόρο, με το νέο σύστημα δεν θα κόψει καμία απόδειξη και θα πληρώσει 0 φόρο.
    Ελεύθερος επαγγελματίας που δήλωσε 40000 ευρώ και πλήρωσε 9600 ευρώ φόρο, γιατί ο μαλακας τα δήλωσε όλα (ξέρω έναν τέτοιον), με το νέο σύστημα θα δηλώσει 15000 ευρώ και θα πληρώσει 5600 ευρώ φόρο, γιατί στο χωριό του λένε δυό φορές μαλακας για πάντα μαλακας. 
    Ελεύθερος επαγγελματίας ή μπλοκάκι με υψηλό εισόδημα, (γραφίστας, διαφημιστής, διακοσμητής, web designer, μεταφραστής κ.λ.π.) που δήλωσε 30000 και πλήρωσε 5320 ευρώ φόρο, θα κάνει off-shore στην Κύπ)ρο και θα πληρώσει 0 φόρο στην Ελλάδα. 
   Δεκάδες χιλιάδες μικρομάγαζα από αυτά που δεν έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια, και που ζούσαν οριακά (έστω μισο-κλέβοντας την εφορία) ΑΛΛΑ τουλάγχιστον πλήρωναν ΟΑΕΕ και συντηρούσαν το ασφαλιστικό και ισως και κάποιες θέσεις εργασίας, θα κλείσουν, θα πληρώσουν 0 ΟΑΕΕ, 0 ΙΚΑ, 0 φόρο, και θα εισπράξουν από 4000 ευρώ ταμείο ανεργίας όσοι δούλευαν εκεί. 
   Το μαγαζί που νοίκιαζαν θα είναι ξενοίκιαστο, οπότε χάνεται και ο φόρος από τα νοίκια. 
   Τα σπασμένα αυτής της υπερφορολόγισης που θα φέρει ΜΕΙΩΣΗ στα έσοδα και ΑΥΞΗΣΗ της ανεργίας (όπως και όλες οι προηγούμενες), θα τα πληρώσουν του χρόνου οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι με ΑΥΤΟΜΑΤΗ μείωση των αποδοχών τους, όπως θα προβλέπει η συμφωνία.

   Τherefore:     the scumbag is still full shit
                         ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ/LONDON SCHOOL OF ECONOMICS

   Prin urmare:  Τιcălos e încă de rahat plin
                          ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
 
   Ως εκ τουτου: Χεσε μεσα Πολυχρονη...
                           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
                           ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

    αντε, για καμμια μπυρα γινατε ! (October 1st σημερα)
    ειδικοι, ε ειδικοι !
    για να "συνοδευσετε" τις ντοματες που σας περιμενουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου